Annonce

Vandskuring af hus i Stensved: Indhent pris og få et godt tilbud

Trænger facaden på dit hus til en opfriskning? Vandskuring er en flot løsning, som hjælper med at beskytte dit hus mod vind og vejr, så murværket får en længere levetid. Vi har forsøgt at samle områdets lokale murere, så det er nemt for dig at finde en murer, som tilbyder vandskuring af hus i Stensved. Det kan både være en total facaderenovering eller en reparation af vandskuring, som bliver flottest, hvis den er udført af en dygtig murer. Vil du gerne hav en god pris på vandskuring af dit hus i Stensved, kan du prøve at indhente 3 tilbud via 3Byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik. Det er gratis og helt uforpligtende at indhente tilbuddene, som måske kan spare dig for en pæn sum penge.

» Få 3 uforpligtende tilbud på vandskuring

En flot facade gør et godt indtryk

Der er flere former for facaderenovering som fx vandskuring, filtsning, netpuds, omfugning og reparation af frostskader.

Vandskuring er en tynd pudsning af facaden, så du stadig kan ane murstenene bag ved. Vandskuring kan udføres i mange forskellige farver og har i mange år været en populær løsning blandt husejere, som ønsker et enkelt og stilrent udseende.

Lad en murer udføre vandskuring af dit hus

Vandskuring er en flot løsning, hvis det er udført korrekt. Man udfører vandskuring ved at trække et tyndt lag mørtel hen over murværket. Derefter skurer man med en våd mursten eller eventuelt en anden genstand alt afhængig af, hvordan man ønsker strukturen i pudsets overflade. En typisk fejl, som man ofte ser blandt ikke-fagfolk er, at mørtellaget bliver for tykt, så der er stor risiko for, at pudset skaller af.

Derfor er det en god idé at engagere en professionel murer, hvis facaden på dit hus trænger til en kærlig hånd. Men hvem skal du kontakte, hvis du vil have fat i en dygtig murer i Stensved? Gode referencer er altid en fordel, så du kan prøve at starte med at forhøre dig i dit netværk, om du kender nogen, som kan anbefale en murer, som er god til vandskuring.

Som nævnt kræver det nemlig både erfaring og et godt håndelag at renovere facaden på et hus. Det er især vigtigt, fordi du skal se på resultatet i mange år fremover, så derfor kan vi kun anbefale dig at finde en dygtig murer. Når mørtlen først er tør, kan det nemlig være ganske omstændeligt at rette op på eventuelle fejl.

Hvad koster vandskuring af et hus?

En flot og holdbar facaderenovering har naturligvis sin pris. Mange murere kommer gerne ud og besigtiger dit hus i forbindelse med afgivelse af et tilbud på opgaven, så du ved, hvad du skal regne med.

Prisen vil blandt andet afhænge af, hvor mange kvadratmeter din facade er, samt hvor omstændeligt det er at gøre facaden klar til vandskuring. Det kan være, at en del af murværket skal fuges om, eller at nogle af murstenene trænger til at blive skiftet ud, hvis de fx er revnet. Har dit hus ikke tidligere været vandskuret, kan det måske være nødvendigt først at sandblæse facaden, så mørtlen kan hænge fast på overfladen. Sandblæsning kan ofte også være nødvendigt for at fjerne gamle rester af maling, puds og lignende, som kan ødelægge holdbarheden af det nye lag mørtel.

Vil du gerne danne dig et overblik over prisniveauet i Stensved, inden du siger ja til et tilbud på vandskuring, kan det være en god idé at kontakte flere forskellige murerfirmaer. Det vil selvfølgelig tage lidt tid, men den kan være godt brugt, hvis du i sidste ende er heldig at få en virkelig god pris på vandskuring af dit hus.

Garanti på vandskuring af hus i Stensved

Skulle du være så uheldig, at du ikke er tilfreds med kvaliteten af den vandskuring, som en professionel håndværker har lavet for dig, kan du klage, hvis han eller hun er medlem af en garantiordning som fx Byg Garanti.

Inden arbejdet med at renovere din facade overhovedet bliver påbegyndt, kan det være en rigtig god idé at lave en skriftlig aftale mellem dig og mureren. Det hjælper med at minimere risikoen for misforståelser mellem jer. Både en skriftlig og en mundtlig aftale er bindende, men hvis I kun har indgået en mundtlig aftale, kan det blive rigtig svært at bevise, hvem der har sagt hvad, hvis I bliver uenige. Derfor er det altid bedst at indgå en skriftlig aftale.

En aftale bør indeholde så præcise oplysninger som muligt om den opgave, som mureren skal udføre for dig. Skriv også den aftalte pris inklusiv moms sammen med en angivelse af, hvornår betalingen skal falde. Forsøg også så vidt muligt at få aftalt, hvordan mureren skal aflevere det færdige arbejde. Er det fx ham eller dig, der skal sørge for oprydningen, bortkørsel af affald og så videre?

Du kan finde en standardkontrakt på nettet. Husk, at I begge skal skrive den under, inden arbejdet bliver påbegyndt. Laver I en aftale på mail, er det vigtigt, at du sender et bekræftende svar til din murer, inden han går i gang med vandskuringen eller hvad han skal udføre for dig af murerarbejde. En aftale indgået på mail er nemlig først juridisk bindende, når begge parter har bekræftet den.

Få en god pris på vandskuring af hus i Stensved

Har du travlt, eller kan dit netværk ikke på stående fod anbefale en dygtig murer, kan du også vælge at udfylde en formular hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Her har du mulighed for at modtage 3 gratis tilbud på vandskuring i Stensved. Det tager kun et øjeblik at udfylde formularen.

Den store fordel for dig er, at du slipper for at bruge tid på at ringe rundt til forskellige murere samtidig med, at du i fred og ro kan sammenligne priser, når du modtager tilbuddene, som er ganske uforpligtende for dig.

Mange murermestre har travlt, så måske har de ikke har tid til din opgave inden for en overskuelig fremtid. I stedet kan du lade de murere, som har tid til at skure dit hus, kontakte dig.

Når du har udfyldt formularen, vil du i løbet af 3 hverdage modtage 3 tilbud fra murere i Stensved. Det er som allerede nævnt ganske gratis og uforpligtende for dig, så hvis ingen af tilbuddene ligger inden for dit budget, kan du til enhver tid takke nej til dem. I det mindste har du så fået et indblik i, hvad vandskuring af dit hus i Stensved koster.